Τι είναι Web Hosting;Γιατί να επιλέξω την IP.GR για το Web Hosting του site μου;Μπορώ να χρησιμοποιήσω το Ελληνικό Web Hosting μόνο για .gr domains;Γιατί να επιλέξω Ελληνικό Web Hosting;

Γιατί να επιλέξω Ελληνικό Web Hosting;

Οι servers μας βρίσκονται στην Ελλάδα. Τι σημαίνει αυτό με απλά λόγια; Αν το site σας απευθύνεται στο ελληνικό κοινό, χρησιμοποιήστε ελληνικό web hosting, ώστε να φορτώνει σε καλύτερες ταχύτητες από ότι θα μπορούσατε να επιτύχετε με web hosting στο εξωτερικό.

Οι servers είναι ιδιόκτητοι και βρίσκονται σε data center σε απόσταση αναπνοής από την έδρα μας. Το γεγονός αυτό διασφαλίζει την αδιάλειπτη λειτουργία του site σας και δεν έχετε κανένα φόβο για το αν θα υπάρξει δυσλειτουργία στο υλικό των υποδομών ή για το αν κάποιο router παρόχου ίντερνετ που συνδέεται με το εξωτερικό λειτουργεί κανονικά.

Βρισκόμαστε δίπλα σας! Μπορεί να σας φαίνεται δεδομένο, αλλά δεν είναι. Επιλέγοντας Ελληνικό web hosting, μπορείτε να έχετε άμεση επικοινωνία και συνεχή τεχνική υποστήριξη στη δική σας γλώσσα. Μπορείτε να επικοινωνήσετε μαζί μας για οτιδήποτε σας απασχολεί σχετικά με το web hosting και την υποστήριξη του site σας και να λάβετε σαφείς και κατανοητές απαντήσεις. Σε απλά ελληνικά!

Τι παροχές περιλαμβάνει το Ελληνικό Web Hosting της IP.GR;

Με κάθε πακέτο web hosting σε Ελληνικούς servers έχετε επίσης δωρεάν setup, απεριόριστα email accounts, subdomains, email forwarders, autoresponders, vacation messages και ftp accounts καθώς και αναλυτικά στατιστικά επισκέψεων στο site σας, spam filters και antivirus για την ασφάλειά σας καθώς και webmail για να βλέπετε τα email σας όπου κι αν βρίσκεστε.

Θα βρείτε επίσης πολλές εφαρμογές έτοιμες για εγκατάσταση με ένα μόνο κλικ!

Οι συνδρομές φιλοξενίας ελληνικού hosting της IP.GR ξεκινούν από 4.60€

Δείτε τον αναλυτικό τιμοκατάλογο!